[HELP] vérification de 2 textes en neerlandais pour une amie...

Discussion dans 'Etudes' créé par BLun-, 5 Juin 2012.

Statut de la discussion:
Fermée.
 1. Offline
  BLun- y u do dis
  Equipe GamerZ.be
  [FONT=&quot]
  [/FONT]Londen en de 30ste Olympiade – Londres et le 30ème Olympiade ?
  Dit jaar het is de feest in Londen, gaan er naar de Olympische Spelen! Dertigduizend Engelsen worden gek. Na een strijd tegen Parijs, de spelen zal het goed doen in Londen. Het moet een organisatie tijdens zeven jaar. Het hart van de spellen komt in Stratford, waar een oud industrieel gebied vervangen door het Olympisch Park. Er komen een Olympisch stadion met 80.000 zitjes, vijf andere accommodaties zoals het acquatis centrum en het Olympisch dorp. Maar alle sporten komen niet naar de nieuwe locatie. Voor sommige sporten, Londen gebruik gemaakt van bestaande infrastructuur. Deze Olympische Spelen vergen veel van de organisatie en veel geld. Londen is de enige stad te zijn gastheer van de wedstrijden drie keer. En in België, als we de statistieken en de voorspellers mogen geloven, we zullen winnen weinig medailles. We kunnen nog steeds op Kim Clijsters rekenen in het tennis, de broers Borlées race en andere sportieve goede Belgische. Jacques Rogge, een voormalige grote Belgische atleet neemt afscheid van het nieuwe management.

  Selah Sue : een straffe madam ! – Selah Sue : une dame féroce!
  Selah Sue, het meisje met zijn gitaar, zijn stem vreemd en gek haar, leefde een sprookje. Op haar twaalfde leerde ze gitaar spelen. Daarna speelde ze in kleine cafes en krijgt goede recensies. Dan ze gaat in een studio. Ze zet zijn muziek op het internet en heeft reacties van mensen die vinden zijn muziek erg cool. En professionele muzikanten, zoals Milow, vinden haar muziek geweldig met het Franse platenlabel die contacteert haar. In 2010, ze haar eerste nummer "Raggamuffin" dat is een grote hit heeft, dit nummer toont zijn persoonlijkheid: soul én rap. Met Millow, werd ze bekend en werd beroemd. Ze stopt haar studie van de psychologie en gaat door in de muziek. Prince, een zanger, maakt contact met Selah Sue voor ze speelt in zijn voorprogramma. Ze zal dit ook doen verschillende festivals en heeft meer en meer fans. Selah Sue bracht zijn eerste album uit in maart tweeduizend elf. Dan, ze gaat werken in groepen met Farhot, zijn idool, en werkte ze aan haar tweede album.
  Elle a traduit ca, et aimerait savoir s'il y a des fautes...
  BLun-, 5 Juin 2012
  #1
 2. Offline
  Sigmund Philololologue
  J'ai pas vraiment le temps de corriger (exam demain), mais oui il y a pas mal de fautes :/

  ex: de spelen zal
  ex: het moet een organisatie tijdens zeven jaar ( ça ne veut juste rien dire)

  etc
  Sigmund, 5 Juin 2012
  #2
 3. Offline
  xfire73 NEW AVATAR YOLO
  Ouais pas mal de fautes. Deja premiere phrase, Dit jaar is er het feest..

  Si j'aurai le temps je jeterai un coup d'oeil mais je promets rien :-(
  xfire73, 5 Juin 2012
  #3
 4. Offline
  Vulture Coach K
  Sérieux c'est rempli de fautes. A chaque phrase ...
  Pas spécialement envie de le corriger(j'ai exam aussi) mais pour ton amie, ne surtout pas rendre ce travail comme ça.
  Vulture, 5 Juin 2012
  #4
 5. Offline
  Charkzul Kazem 745 600 377
  désolé j'ai pas le temps je l'aurais fait avec plaisir, j'ai examen demain mais première phrase comme il a déjà été dit y a une grosse faute
  Charkzul, 5 Juin 2012
  #5
 6. Offline
  BLun- y u do dis
  Equipe GamerZ.be
  OK c'est bon.
  BLun-, 6 Juin 2012
  #6
Statut de la discussion:
Fermée.